Nemáte žádné zboží v košíku
Návrat do obchoduPoštovné zdarma od 3000 Kč.
Nemáte žádné zboží v košíku
Návrat do obchoduPoštovné zdarma od 3000 Kč.
109 Kč
Kakaové boby, z nichž je vyrobena tato čokoláda, pocházejí přímo z kolébky kakaa. Oblasti jižní Tabasco a severní Chiapas jsou původním rodištěm kakaovníku. Boby pěstují drobní farmáři v několika komunitách, jejichž celkový objem sklizně nepřesahuje 15 tun. Pěstování vede několik nadšených agronomů, kteří chtějí dokázat, že kultivace kakaa lze dosáhnout přirozenou cestou. Geneticky je toto kakao přírodními hybridy prapůvodní odrůdy Criollo. Fermentace se provádí centrálně s maximální pečlivostí. Při procesu je sledována teplota a atmosférické podmínky. Sušení probíhá v sušících tunelech na sítech v několika patrech za přirozeného proudění vzduchu.
Jordis jsou první výrobci bean-to-bar čokolád u nás. Vyrábí pro vás čokolády ručně a s láskou již od roku 2010. V čokoládě jdou primárně po chuti a při výběru surovin nedělají v žádném případě kompromisy.
© Sýrový obchod • 2021 • Všechna práva vyhrazena